PREZENTARE

Efectuam cu succese remarcabile reparatii auto la autovehicule atat europene cat si asiatice unde prin baza de date care o detinem putem diagnostica si remedia defectiuni ivite la oricare oricare din marcile de autovehicule mentionate mai sus.

Avem ca si furnizori mari producatori de componente auto de renume european.

Clientii nostri persoane fizice si firme romanesti si multinationale apreciaza calitatea serviciilor noastre drept dovada fiind si numarul in continua crestere al acestora .

DE CE NOI ?

  • APARATURA DE ULTIMA GENERATIE
  • GARANTIA LUCRARILOR
  • PROFESIONALISM

SCURT ISTORIC

Am inceput in anul 1994 cu o activitate restransa Reparatii mecanice pompe de injectie , activitate care este specialitatea asociatului unic inginer Iulian Vana.

In 1996 se deschide atelierul de reparatii capitale motoare, reparatii generale auto .

In anul 1997 se deschide atelierul de rectificari auto unde printr-o perfectionare continua azi se rectifica toata gama de arbori cotiti, chiulase motor, axe cu came, biele motor si alte componente auto.

In anul 2001 un an important in dezvoltarea companiei se deschide prima linie de inspectii tehnice RAR a firmei si primul magazin de piese auto.

In anul 2003 deschidem a doua linie de inspectii tehnice pentru motociclete, turisme, camioane, remorci si vehicule lente.

In anul 2007 deschidem la Mihai Viteazu atelierul de Diagnoza auto , reparare, incarcare sisteme de climatizare auto si deschidem statia ITP de la Campia Turzii.

In anul 2008 am modernizat toate atelierele in special cel de pompe injectie unde reparam toata gama de pompe de injectie si toata gama injectoare cu comanda electronica tip common rail.

In anul 2009 deschidem un punct de lucru in orasul Cluj Napoca unde ne propunem sa efectuam la aceleasi standarde de calitate serviciile mentionate mai sus .

In anul 2014 extindem la Mihai Viteazu atelierul de reparatii sisteme de injectie electroniceprin achizitia de echipamente computerizate pentru sisteme de injectie de camioane.

Efectuam cu succese remarcabile reparatii auto la autovehicule atat europene cat si asiatice unde prin baza de date care o detinem putem diagnostica si remedia defectiuni ivite la oricare oricare din marcile de autovehicule mentionate mai sus.

Avem ca si furnizori mari producatori de componente auto de renume European.

Clientii nostri personae fizice si firme romanesti si multinationale apreciaza calitatea serviciilor noastre drept dovada fiind si numarul in continua crestere al acestora .

Atelierele noastre sunt autorizate RAR pentru multe activitati de reparatii auto .

Echipa noastra va asteapta cu placere in ateliere moderne dotate cu tehnica europeana de inalta precizie.

PROGRAM

08:00 - 20:00 LUNI-VINERI

INCHIS SAMBATA

INCHIS DUMINICA