ITP

MAI MULT

Diagnoza computerizata

MAI MULT

Reparatii pompe de injectie

MAI MULT

Reparatii injectoare

MAI MULT

Intretinere sisteme climatizare auto

MAI MULT

Reparatii turisme & camioane

MAI MULT

Reparatii utilaje industriale

MAI MULT

Rectificari auto

MAI MULT

I.T.P

Clientii nostri de la ITP, care în decurs de 2 ani efectueaza în atelierele noastre 3 inspectii tehnice la acelasi autovehicul, a-IV - a inspecţie se efectueaza GRATUIT. Promoţia este valabilă în toate staţiile ITP IVAMI

Mihai Viteazu

Dispunem de o linie moderna de inspectii tehnice periodice autorizate RAR. Aici se pot efectua inspectii tehnice periodice la toata gama de motociclete, autoturisme, autoutilitare, autocamioane, tractoare rutiere si remorci. Suntem autorizati de asemenea sä efectuarn inspectii tehnice la autovehicule lente de mare tonaj, autospecializate de mare tonaj care necesita verificarea sistemului de franare cu decelerometru. Linia noastra ITP detine dotarea pentru efectuarea inspectiei la autovehiculele cu tractiune 4x4 integral.

Campia Turzii

Societatea noastra dispune in centrul orasului Campia Turzii de o linie moderna de InspectiiTehnice Periodice autorizate RAR pentru, pentru clasa II autovehicule cu tractiune simpla si tractiune integrala 4x4.

Reparatii computerizate pompe de injectie

Atelierul de pompe de injecţie este dotat cu bancuri de centricubat pompe de injectie cu comanda electronica, cat si pompa de injectie cu comanda mecanica.

Reparatii injectoare clasice si injectoare cu comanda computerizata common rail

Detinem aparatură şi componente pentru testare pentru toate tipurile de injectoare electronice de tip common rail. Aceste injectoare echipează motoarele autovehiculelor, camioanelor, utilajelor agricole, etc.

Intretinere sisteme climatizare auto

Dispunem de o linie modernă de verificare, încărcare sisteme de climatizare auto pentru orice autovehicul.

Reparatii mecanice turism si camioane

Echipa din ateleriul de mecanică generală efectuează lucrări de reparaţii capitale motoare diesel şi benzină la autoturisme, autoutilitare, camioane. Se repară sisteme de direcţie, de transmisie şi de frânare la o gamă largă de autovehicule, autoutilitare, camioane si utilaje industriale de orice tip.

Reparatii mecanice utilaje industriale

Prin dotarea şi cunoştinţele pe care le deţinem efectuăm reparaţii utilaje industriale de orice tip.

Diagnoza computerizata

În atelerele noastre se fac testări şi diagnoze auto cu testere de înaltă precizie pentru autoturisme, autoutilitare, camioane, utilaje agricole.

Rectificari auto

Rectificări toată gama de arbori cotiţi pentru turisme camioane şi utilaje industriale
Alezări honuiri cilindri motor
Rectificări chiulase
Rectificări, bucsări biele motor
Rectificări bucsări axe cu came motor
Prelucrări mecanice prin strunjire frezare

PROGRAM

08:00 - 20:00 LUNI-VINERI

INCHIS SAMBATA

INCHIS DUMINICA